Last Holiday – Ultima vacanta 2006 – Filme online subtitrate

Filme Online Subtitrate, Filme Online Gratis, Filme Online Noi, Filme Online Vechi, Filme HD Online, Filme Online, Vezi Filme Online Vizionare Last Holiday – Ultima vacanta 2006 film online subtitrat .
Last Holiday incepe cu Georgia Byrd (Queen Latifah), un angajat din departamentul de vase de la Department Store Kragen în New Orleans, este o femeie timida, modesta care dorește să gătească profesional, și care înregistrează visele ei de o viață mai bună într-un jurnal etichetat "Posibilități." Este sezonul de vacanta de Craciun. În timp ce flirteaza cu Sean Williams co-lucrător (LL Cool J), ea se lovește cu capul de o ușă de
cabinet dupa care ajunge la spital pentru analize.Acolo afla de la medicul Dr. Gupta (Ranjit Chowdhry) ca are mai multe tumori cerebrale care rezultă dintr-o tulburare neurologica rara numita boala lui Lampington . Din moment ce planul ei HMO nu va acoperi costul exorbitant al unei operațiuni, Georgia demisionează pentru faptul că are doar cateva saptamani de trait, renunta la slujba ei, lichidează activele ei, și pornește intr-o vacanta de vis la Deluxe Grandhotel Pupp în orașul balnear Karlovy Vary din Cehia.

Partea 1



Partea 2

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu