Echipa America : Jandarmul Mondial - Filme Online Subtitrate

Vizionare Echipa America : Jandarmul Mondial film online subtitrat . Filme Online Subtitrate, Filme HD Online,Filme Online Gratis, Filme Online, Filme Online HD !
Regizat de creatorii South Park , Trey Parker și Matt Stone, Team America: World Police face parte din categoria de filme de acțiune cu buget mare, care au avut o așteptare exclusiva , în special în timpul lunilor de vară. Inspirat de Thunderbirds 1960 , seria populara copii, Team America: World Police folosește un stil similar, marionete în loc de imagini generate pe calculator aduse la viață într-un grup de elita de aventurieri cunoscut sub numele de Team America. Misiunea lor: să călătorească în lume, sa elimine teroriștii
sai, și să păstreze răul la distanta. Păpușile au fost create de Norman TEMPIA, împreună cu Charles și Stephen Chiodo, frații din spatele cultului clasic Killer Klowns from Outer Space. Team America: World Police nu se bazează pe echipa Americii, o serie Marvel Comics, care a urmat o echipă patriotica de soferi de curse in 1980.

Server 1


Server 2

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu