Slow Burn - Patimi Mocnite Filme online Subtitrate

Vizionare Slow Burn - Patimi Mocnite film online subtitrat . Filme Online Subtitrate, Filme HD Online,Filme Online Gratis, Filme Online, Filme Online HD !
Filmul începe cu Nora Timmer (Jolene Blalock),o femeie biraciala (africana și europeana), fiind interogata de Ford Cole (Ray Liotta), procurorul. Nora, care se întâmplă să fie și procurorul adjunct, susține că a fost violată de Issac Duparde (Mekhi Phifer), înainte de a-l impusca în cap în legitimă apărare. Ty Trippin (Chiwetel Ejiofor), un jurnalist ii ia un interviu lui Ford în mașina sa; Ford ghiceste atât primul și al doilea său set de întrebări si il surprinde pe Ty precizându-le înainte de Ford însuși. Nora povestește versiunea ei de poveste
lui Ford, intalnind pe Issac la un magazin de muzică, unde a intrat , si ii cere o plimbare în noaptea ploioasă unde s-au intalnit prima data acum o săptămână. Nora refuza politicos avansurile lui, dar este lăsata cu nici o altă opțiune, apoi să accepte plimbarea în mașina lui, abandonați în ploaie . Issac incuie usa la masina lui, atunci când Nora încearcă să părăsească vehiculul , cand ajunge acasa numai să-i dea o casetă de muzică ca un compliment. Nora ii spune lui Ford ca Issac așteptat-o în casa ei o noapte, și a luat-o prin surprindere, apoi a violat-o.


Server 1

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu